De ster van Sylvia Hoeks is nog steeds rijzende. Na het prestigieuze Blade Runner 2049, heeft de Nederlandse actrice alweer een rol in een grote Hollywood-verfilming gescoord!

Article continues after the ad

Tweelingzus

Sylvia Hoeks timmert lekker aan de weg in Hollywood. De Overspel-actrice is nog maar net bekomen van de megaproductie Blade Runner 2049, of ze heeft alweer zicht op de volgende kaskraker. Volgens IMDb is ze namelijk gestrikt voor een rol in The Girl in the Spider's Web, het vervolg op The Girl With the Dragon Tattoo. Vakblad Variety schrijft dat Hoeks een rol krijgt naast Claire Foy (The Crown), die Lisbeth Salander gaat spelen. Hoeks speelt de gemene tweelingzus van Salander.

Waardige opvolger

De nieuwe film in de Millennium-reeks wordt vanaf januari in Berlijn en Stockholm opgenomen. Gone Girl-regisseur David Fincher zal niet terugkeren voor dit tweede deel, maar er is een meer dan waardige opvolger gevonden. The Girl in the Spider’s Web wordt namelijk geregisseerd door Fede Alvarez. Hij maakte eerder de razend spannende horrorfilm Don’t Breathe!

The Girl in the Spider’s Web draait vanaf oktober 2018 in de bioscopen.