Actrice Sylvia Hoeks gaat als een speer! Ze is verhuisd naar de Verenigde Staten om carrière te maken in Hollywood. Vorige maand vertrok ze met zes koffers en streek ze neer in Los Angeles.

Article continues after the ad

Auditie

De Overspel-actrice werkt aan een internationale carrière. In het najaar is ze in de bioscopen te zien naast niemand minder dan Ryan Gosling in Blade Runner 2049. ''Ik heb mijn auditie zelf 's nachts op video opgenomen toen ik in Duitsland aan het filmen was. Met mijn rug gedrukt tegen de deur van mijn hotelkamer. De belichting deed ik zelf''', vertelt Hoeks in het AD. Over haar personage in de nieuwe Blade Runner mocht ze deze week tijdens de presentatie in Barcelona nog niets vertellen. Wel ging ze er op de foto met haar tegenspelers Ana de Armas, Ryan Gosling en met regisseur Denis Villeneuve (zie foto boven).

Films

Naast Blade Runner 2049 heeft Sylvia een rol in de actiefilm Renegades die vanaf 1 september in de bioscopen draait. Daarnaast speelt ze in de spionagefilm All the Devil's Men. Eind deze maand gaat op het Filmfestival van München de Duitse film Whatever Happens in première, waarin Sylvia de hoofdrol speelt.