Sylvester Stallone, Demolition Man 2

Sylvester Stallone liet recent via Instagram doorschemeren dat er wordt gewerkt aan Demolition Man 2. Vooral de nonchalante wijze waarop hij dit nieuws liet vallen, verbaasden vriend en vijand.

Article continues after the ad

Het is namelijk de eerste keer dat er serieus over wordt gesproken. Er waren in het verleden wel geruchten over een eventueel vervolg met Stallone en Wesley Snipes, maar die liepen tot dusver tot niets uit.

Samenwerking

Sylvester Stallone, die we natuurlijk allemaal kennen van zijn fantastische rollen, verklapte dus stiekem iets nieuws over de sequel. "Ik denk dat Demolition Man 2 eraan komt. We werken er momenteel aan samen met Warner brothers en het ziet er fantastisch uit. Ik denk dat het gaat gebeuren." Wij kunnen natuurlijk alleen maar mee hopen dat het vervolg eraan zit te komen.

Eerste film

In de eerste film speelde Sylvester Stallone de rol van agent John Spartan. Hij werd vanwege een explosie, wwaarbij een dertigtal mensen om het leven kwamen, bevroren. Pas 35 jaar later wist hij daaruit te ontsnappen. Hij lijkt wakker te zijn geworden in de perfecte samenleving, maar dan wordt zijn aartsvijand Simon Phoenix ook ontdooid. De film gaf Sandra Bullock, die inmiddels niet meer weg te denken is uit Hollywood, haar eerste grote filmrol.