Sylvester Stallone

Sylvester Stallone heeft een nieuwe rol te pakken, dit keer niet in de zoveelste Rambo-film of Rocky spin-off: voor de eerste keer ever heeft ‘Sly’ een hoofdrol in een show!

Sly in Kansas

Zo maakt Variety bekend.  De actieheld gaat de hoofdrol spelen in Kansas City, een serie van Paramount Plus. Sly speelt gangster Sal die noodgedwongen moet verhuizen van het drukke New York naar het rustige Kansas City. In deze stad probeert hij zijn family business weer op te bouwen.

Kansas City

Een van de makers is schrijver en regisseur Taylor Sheridan, de man achter topthrillers als Sicario, Hell or High Water en de megahit Yellowstone met Kevin Costner. Taylor is niet de enige topper betrokken bij de Paramount Plus-serie, hij wordt bijgestaan door The Sopranos-schrijver Terence Winter.

Article continues after the ad

King Shark-Tale

Met Kansas City heeft Sylvester Stallone voor het eerst een hoofdrol in een serie te pakken en de 75-jarige actieheld lijkt wel van een uitdaging te houden. Voor The Suicide Squad, die het dit keer zonder Will Smith moest doen, sprak Sly de stem in van King Shark en ook al had hij weinig ervaring als stemacteur genoot hij heel erg van de uitdagende klus.

Kansas City verschijnt volgend jaar op Paramount Plus. Er is nog geen exacte releasedatum.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.