Het controversiële voetbalprogramma Veronica Inside stelt een heuse bemiddelaar aan, om op te treden als mensen boos zijn op Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen. Niemand minder dan… Henny Huisman!

Genee kondigde recent al aan dat Veronica Inside Henny huisman binnenkort weer terug op de kaart wil zetten. Zijn rol als bemiddelaar tussen Veronica Inside (op tv en radio) lijkt een goede eerste stap!

Zijn eerste klus wordt het lijmen van de breuk tussen Wilfred Genee en André Hazes Jr. Genee zei eens dat Hazes te jong was om een lied als ‘Leef’ te zingen, wat Hazes hem niet in dank afnam.

Article continues after the ad

 

Henny, Henny!

Henny Huisman is altijd een welkome figuur, al was het alleen al vanwege het feit dat hij de Surprise Show ooit presenteerde. Tegenover het ANP zegt Henny Huisman dat ‘hij een beetje een Sinterklaas-achtig imago heeft’. Huisman verwacht dat hij het ruzietje tussen Hazes Jr. en Genee ‘binnen een dag of twee’ heeft opgelost.

Een rol voor Henny Huisman als Veronica Inside-ombudsman is helemaal niet zo gek. Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp hebben de lach aan hun kont hangen, maar soms schiet het trio een beetje uit de bocht. Als Huisman een beetje geluk heeft, is hij de komende maanden regelmatig te gast in het voetbalprogramma om verslag uit te brengen.

 

Huisman geeft toe dat sommige grappen in Veronica Inside ook ‘niet zijn smaak zijn’, maar voegt eraan toe ‘dat dat ook niet hoeft’. We zijn al lang blij dat Henny binnenkort wat beter te volgen is. Nu de rest van dit lijstje nog!