The Order seizoen 2

Magiërs en weerwolven kruisten de toverstokjes en klauwen in de spannende horrorserie The Order. De bovennatuurlijke avonturen van Jack Morton gaan zéér binnenkort verder!

Netflix heeft inmiddels een flink aanbod van bovennatuurlijke series, met Chilling Adventures Of Sabrina, Ares, en de megahit Stranger Things. Een andere leuke, mysterieuze serie is The Order.

In The Order onderzoekt Jack Morton (Jake Manley) de dood van zijn moeder, en treedt hij toe tot een magische club genaamd The Hermetic Order Of The Blue Rose. Aanvankelijk is hij erg onder de indruk van hun magische powers, maar al snel begint er wat te knagen… The Order gedraagt zich wel érg… kwaadaardig?

En dan verschijnt er nog een groep weerwolven die strijdt tegen zwarte magie. Morton zit ineens tot aan z’n nek in de problemen!

Article continues after the ad

The Order

Hoewel de serie niet meteen zo populair was als pakweg Stranger Things of Chilling Adventures, werd het tweede seizoen vrij snel na het verschijnen aangekondigd. De opnames begonnen in de zomer van 2019 en waren in november vorig jaar afgerond. Het leek erop dat The Order seizoen 2 in augustus uit zou komen, maar blijkbaar is de serie naar voren gehaald.

De tien nieuwe afleveringen van The Order zijn vanaf 18 juni te zien op Netflix.