Marvel heeft al een aardige waslijst aan nieuwe films en series aangekondigd, maar er is altijd plaats voor méér. Het superheldenuniversum heeft nog wel een (piepklein) plekje gevonden voor… Ant-Man 3!

The Hollywood Reporter meldt dat Ant-Man-regisseur Peyton Reed heeft getekend voor een derde film in de reeks. Verrassend, want tot nu toe werd er met geen woord gerept over ’s werelds kleinste superheld. Er is nog weinig over Ant-Man 3 bekend, maar we gaan ervan uit dat Paul Rudd weer terugkeert in de hoofdrol, samen met Evangeline Lily als 'The Wasp'.

Article continues after the ad

 

Naar verluidt beginnen de opnames van Ant-Man 3 eind 2020, nadat Dr. Strange And The Multi-Verse Of Madness en Thor: Love And Thunder klaar zijn met filmen. Als (voorzichtige) releasedatum mikken de makers op 2022.

Ant-Man 3

Scott Lang was erg belangrijk in de laatste paar Avengers-films; zonder Ant-Man hadden The Avengers de machtige Thanos nooit kunnen verslaan in Endgame (gelukkig wel op een normale manier). De rol van Scott Lang leek na de Infinity-saga wel een beetje uitgespeeld, maar blijkbaar is er toch nog belangrijk werk aan de winkel.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

#AntManFact: Cassie Lang first appeared in "MARVEL PREMIERE" #47 (1979), the first issue Scott became Ant-Man.

Een bericht gedeeld door Ant-Man (@marvelantman) op

 

Er gaan nu al verschillende theorieën over Ant-Man 3. Scotts dochter Cassie (Emma Fuhrmann in Endgame) heeft in de comics een belangrijke rol bij de ‘Young Avengers’, nadat ze Ant-Man-achtige powers ontwikkelt, dus mogelijk verschuift de spotlight langzamerhand naar haar.

Een andere mogelijkheid is dat Ant-Man de brug zal vormen tussen het Marvel-universum en de Fantastic Four! Deze Marvel-superhelden hoorden bij de inboedel van FOX, en Marvel kijkt momenteel naar hoe zij in het MCU ingepast kunnen worden. Net als de brutale mutant Deadpool, trouwens!