Oeps! De Thaise tak van Netflix heeft waarschijnlijk de releasedatum van het derde seizoen Daredevil onthuld. We zien Matt Murdock eerder terug dan we dachten!

Article continues after the ad

Het derde seizoen van Daredevil wordt erg mysterieus benaderd. Aan het einde van de spin-off The Defenders was Matt Murdock (Charlie Cox) er slecht aan toe, maar dat er een derde seizoen over de waaghals zou verschijnen werd al snel duidelijk.

Mogelijk komen de nieuwe avonturen van Daredevil zelfs sneller dan we denken! Vaak worden de Marvel-series van Netflix ruim van tevoren aangekondigd, waardoor het leek alsof we nog wel even moesten wachten. Door het Twitter-account van Netflix Thailand hopen we op een flukse release!

Oeps!

Gisteren twitterde onze Thaise vrienden een nieuwe teaser van Daredevil. Als je de bijbehorende tekst door Google Translate knalt, dan staat er dat Matt Murdock al op 19 oktober terugkeert.

Het derde seizoen is waarschijnlijk gebaseerd op de ‘Born Again’-verhaallijn uit de comics. In deze strip probeert de schurk Kingpin (Vincent d’Onofrio) Daredevil psychologisch te martelen, wordt onze held paranoïde én twijfelt hij aan de noodzaak van zijn eigen heldendom. 

Tot overmaat van ramp slingert er ook nog een imitatie-Daredevil door New York, die het imago van de held zwaar beschadigt. Hoewel het derde seizoen volgens Charlie Cox gebaseerd is op deze verhaallijn, wordt er volgens hem losjes mee omgesprongen. Als je de strips gelezen hebt word je waarschijnlijk alsnog verrast.

We zien het (waarschijnlijk!) vanaf 19 oktober op Netflix.