Vanavond gaat het vierde seizoen van Gotham in première in Amerika. Deze uitgebreide vooruitblik geeft Batman-fans alvast een voorproefje van wat ze kunnen verwachten van deze superheldenhit!

Article continues after the ad

Metropool

In Gotham volgen we Bruce Wayne tijdens zijn eerste stappen op het superheldenpad. Het is geen spoiler dat deze jonge miljonair zal uitgroeien tot de legendarische Batman. Maar we volgen niet alleen de superheld. Gotham vertelt net zo goed het verhaal van de misdaadbestrijders Jim Gordon en Harvey Bullock die de criminelen in de metropool nog maar nauwelijks de baas zijn. Geen wonder als je bedenkt dat ze het moeten opnemen tegen superschurken als Scarecrow en Ra’s Al Ghul!

Kogelvrij

Deze en andere schurken staan centraal in het nieuwe seizoen van de superheldenhit van FOX. In de extra lange trailer die onlangs uitkwam is te zien hoe Scarecrow dood en verderf zaait in Gotham, terwijl de jonge Bruce Wayne flirt met femme fatale Selina Kyle. Maar er gloort hoop: de kersverse superheld krijgt komend seizoen zijn eerste kogelvrije kostuum aangemeten!

Let op: het eerste gedeelte van de trailer is een samenvatting van de voorgaande afleveringen. Vanaf 2.20 zie je de nieuwe beelden!