Het lijkt een nieuwe rage te worden in Amerika: zo vaak mogelijk naar je favoriete Marvel-film gaan. Eerst hadden we al Nem The Infinity Watcher die uiteindelijk 103 keer Avengers: Infinity War ging kijken, wat hem een uitnodiging voor de wereldpremière van Avengers: Endgame opleverde. Toen kwam Steve Ruppel die 116 keer naar Captain Marvel ging, niet omdat hij haar nou zo tof vond, maar gewoon omdat hij Nems record wilde verbreken. En nu is deze spelbreker alweer ingehaald door iemand die wél een echte superfan is, namelijk Augustyn Alanis uit Florida. Deze superfan is nu 202 keer naar Avengers: Endgame geweest.

Article continues after the ad

 

Fotootje met de cast

Interessant genoeg wist Augustyn zijn bioscoopbezoeken van de afgelopen drie maanden te combineren met een voltijdbaan. Ook is hij geen loner maar heeft hij volop vrienden en familie. Deze steunden hem zelfs enthousiast in zijn recordpoging door regelmatig gezellig met hem mee te gaan. Op Twitter heeft deze Marvel-maniak ook een foto van hemzelf met meerdere Avengers-sterren geplaatst. Chris Evans, die Augustyns grote held Captain America speelt, houdt zijn klapper met al zijn kaartjes vast.

 

Nog lang geen genoeg van Avengers: Endgame

Officieel moet Alanis nog even wachten voor hij in het Guinness Book of Records opgenomen wordt, omdat ze eerst moeten controleren of hij kan bewijzen dat hij echt zo vaak geweest is. Aangezien hij dus al zijn kaartjes bewaard heeft en ook het nodige bewijsmateriaal op Twitter heeft staan moet dat wel goedkomen. De mega-fan heeft trouwens nog lang geen genoeg van Avengers: Endgame en is van plan de film nog een paar keer te kijken - thuis welteverstaan, omdat de film in Amerika nu uit is op DVD en Blu-Ray.