Fotograaf
Netflix/Christos Kalohoridis
The umbrella Academy seizoen 3

Recent klaagden we dat Netflix véél te snel stopt met populaire series, en gelukkig luistert het streamingplatform een keertje naar ons! The Umbrella Academy is officieel verlengd met een derde seizoen.

Netflix maakte het nieuws zojuist bekend via zijn eigen mediakanalen.

Volgens Netflix begint de productie van The Umbrella Academy seizoen drie in februari 2021; dat duurt dus niet eens zo gek lang! Als we ervan uitgaan dat het ongeveer een jaar duurt om een seizoen te maken (dat was met de eerste twee reeksen in elk geval zo), dan verwachten we eind 2021/begin 2022 het derde seizoen van de serie! De makers hadden al eerder wat ideeën voor de derde reeks gedeeld.

Article continues after the ad

The Umbrella Academy seizoen 3

In deze superheldenserie wordt een groep jonge kinderen opgeleid om de wereld te redden met hun superkrachten. Er gaat van alles mis en de getraumatiseerde tieners vormen een enorm gemankeerd superheldenteam. Ze proberen uit alle macht het einde van de wereld te voorkomen, maar door hun bizarre avonturen veróórzaken ze ook regelmatig een rampje hier en daar. Niet zo gek, want ze vechten tijdreizende huurmoordenaars, pratende apen én... een machtige goudvis! Klinkt raar, maar geef het een kans: het is één van de beste series die je nu op Netflix kunt zien.

In het tweede seizoen gooide de Umbrella Academy alle tijdlijnen door de war, waardoor de Derde Wereldoorlog met ze meeverhuisde naar de jaren 60! Het léék alsof ze de planeet uiteindelijk redden, maar toen stond er wéér een akelige verrassing op ze te wachten.

Hoewel The Umbrella Academy een enorm sterke superheldenserie is, bleef het lang stil nadat het tweede seizoen uit was gekomen. Vaak is dat een slecht teken, maar in dit geval wil Netflix lekker door… Super!