Halsbrekende toeren, actie en spionage. Dat klinkt als... Mission Impossible! Check de nieuwste trailer van Mission: Impossible - Fallout, met Tom Cruise en Henry Cavill.

Article continues after the ad

In Mission: Impossible - Fallout gaat een missie van de Impossible Mission Force helemaal de mist in. Dat gebeurt nu eenmaal wel eens bij onmogelijke missies. Ethan Hunt (Tom Cruise) probeert het debacle op eigen houtje recht te breien, maar de CIA zet vraagtekens bij zijn handelen. Zowel gevaarlijke huurmoordenaars als Hunts voormalige collega’s zitten hem op de hielen, terwijl hij een wereldwijde ramp probeert te voorkomen.

Frenemies

Henry Cavill speelt August Walker, de rechterhand van Ethan Hunt. Hoewel de twee samen moeten werken, houdt Walker ook een oogje in het zeil om ervoor te zorgen dat Hunt zich aan het plan houdt. De eerdere Mission: Impossible-films wijzen erop dat Walker daar een flinke kluif aan zal hebben.

Cavills rol in Fallout lijkt op die van Jeremy Renner in MI: Ghost Protocol en Rogue Nation. Renner kon door zijn verplichtingen aan Marvel, als Hawkeye, niet meedoen aan de nieuwste Mission: Impossible-film.

In Mission: Impossible - Fallout zien we weer een aantal bekende gezichten van de Impossible Mission Force. Zoals Ilsa Faust (Rebecca Ferguson), Benji (Simon Pegg) en Solomon Lane (Sean Harris): de schurk uit Mission Impossible - Rogue Nation. Ook Alec Baldwin is weer van de partij als IMF-leider Alan Hunley.

Het is de tweede Mission: Impossible-film van regisseur Christopher McQuarrie. Hij nam eerder Rogue Nation voor zijn rekening, en werkte daarvoor samen met Cruise aan Jack Reacher. De M:I-films staan bekend om hun halsbrekende stunts, die Tom Cruise meestal zelf uitvoert. Kijk, hier maakt hij een halve looping in een helikopter, de gek!

Mission Impossible - Fallout draait vanaf 2 augustus in de bioscoop.