Suits Seizoen 8 op Netflix

Goed nieuws voor de fans van Suits: sinds vandaag staat het nieuwe seizoen van deze populaire advocatenserie op Netflix. Na een heftige machtstrijd staat de prestigieuze firma onder bewind van de briljante advocaat Harvey Specter (Gabriel Macht), zijn partner Louis Litt (Rick Hoffman) en voormalig secretaresse Donna Paulsen (Sarah Rafferty). Maar de komst van topadvocate Samantha Wheeler (Katherine Heigl) zet de verhoudingen tussen de partners opnieuw op scherp!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Het is een pak van ons hart te kunnen mededelen dat het eerste deel van Suits S8 nu te zien is.

Een bericht gedeeld door Netflix Nederland & België (@netflixnl) op


Rachel

Suits: Seizoen 8 is helaas ook meteen het eerste seizoen dat het moeten stellen zonder Rachel (Meghan Markle) en Mike (Patrick J. Adams). Gelukkig maakt laatstgenoemde wel een comeback in Seizoen 9. Dat laatste helaas kan niet gezegd worden van Meghan Markle. Toch zit er nog een slimme shout-out naar Rachel in het laatste hoofdstuk van Suits.

Aanklagen

Maar er is meer slecht nieuws. Suits: Seizoen 8 staat namelijk nog niet in zijn geheel op Netflix. Het betreft alleen de eerste tien afleveringen. De overige zes afleveringen van deze gelikte advocatenserie zullen later bij de streamingdienst te zien zijn. Je zou ze er bijna voor aanklagen…

Article continues after the ad