Goed nieuws voor fans van Suicide Squad: de maniakale superschurk Harley Quinn krijgt haar eigen film. En voor de gelegenheid neemt ze wat vileine vriendinnen mee!

Article continues after the ad

Gestoord

Je kunt zeggen wat je wilt van Suicide Squad, maar Margot Robbie was geweldig als Harley Quinn. Geen wonder dus dat het gestoorde vriendinnetje van de Joker binnenkort haar eigen film krijgt. Deze keer laat ze haar collega-criminelen van de Suicide Squad thuis en gaat ze op avontuur met twee andere vrouwelijke schurken uit het Batman-universum: Catwoman en Poison Ivy!

Geen onbekenden

De film zal Gotham City Sirens gaan heten en is gebaseerd op de gelijknamige comicserie. De film zal worden geregisseerd door David Ayer. Hij en Robbie zijn geen onbekenden van elkaar, want Ayer regisseerde haar al eerder in Suicide Squad! Over het verhaal is nog niks bekend en we weten ook niet welke actrices in de running zijn voor de rollen van Catwoman en Poison Ivy. In eerdere films gingen die rollen onder meer naar Halle Berry, Anne Hathaway, Uma Thurman en onze persoonlijke favoriet Michelle Pfeiffer in Batman Returns.

Wij zijn benieuwd naar jouw mening. Wat vind jij van Superguide.nl? Vul onze enquête in!