Tijdens de Super Bowl toonde HBO de nieuwste beelden van het tweede seizoen Westworld! Het eerste seizoen eindigde met robots die in opstand kwamen, maar de eigenaars zijn niet van plan om hun dure attractiepark zomaar op te geven!

Article continues after the ad

De robots, onder leiding van Maeve (Thandie Newton) en Dolores (Evan Rachel Wood), pikken de mishandeling van de soms wrede bezoekers aan Westworld niet meer. Binnen de grenzen van het park lijken de ‘hosts’ oppermachtig, maar daarbuiten zwaait het bedrijf Delos Incorporated de scepter. Die zijn natuurlijk niet van plan om hun miljardeninvestering zomaar uit handen te geven!

Westworld

Het tweede seizoen kent veelal dezelfde gezichten als het eerste. Newton en Wood keren terug, net als Ed Harris, en mogelijk Jeffrey Wright en Anthony Hopkins(!). Een nieuwe toevoeging aan de cast is Katja Herbers. Zij speelt Grace, een vaste bezoeker van Westworld, die in een zéér roerige periode arriveert.

Naast het tweede seizoen Westworld kwamen, tussen het footballen door, trailers voor Avengers: Infinity War, Jurassic World: Fallen Kingdom, Solo: A Star Wars Story én de nieuwe Mission: Impossible voorbij!

Het tweede seizoen Westworld begint op 22 april in de Verenigde Staten. In Nederland is de sciencefictionserie kort daarna te volgen via het Movies & Series (X)L-pakket van Ziggo. Net als deze topseries, trouwens.