Heel Holland Bakt HHB Omroep Max 2021

De jaarwisseling is niet aan de deelnemers van Heel Holland Bakt voorbij gegaan. Maar vanavond is het weer ‘business as usual’ in het populaire Omroep MAX-programma!

Culinaire kijkcijferkraker

Vorige week ging het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt van start. En daarmee was Nederland meteen een cultheldin rijker! De 52-jarige Jenny haalde de eindstreep helaas niet, maar maakte een onuitwisbare indruk op de kijkers van Heel Holland Bakt. Vanavond moeten we het dus zonder deze smaakmaker stellen, maar gelukkig hebben de fans van deze culinaire kijkcijferkraker weer genoeg om naar uit te kijken!


Stressvol

Omroep MAX onthulde vandaag de eerste beelden van de komende aflevering van Heel Holland Bakt. Daarin is te zien dat de deelnemers opnieuw alles op alles moeten zetten om de volgende aflevering te halen. Alsof dat nog niet stressvol genoeg is, worden ze natuurlijk ook nog eens streng op de vingers gekeken door banketbakker Robèrt van Beckhoven en culinair publicist Janny van der Heijden. Gelukkig zorgt André van Duin zoals altijd voor de komische noot!

Article continues after the ad

Je ziet de nieuwste aflevering van Heel Holland Bakt vanavond om 20.25 op NPO 1!