Streetlab

All you need is love! De mannen van Streetlab keren terug op de buis met een nieuw liefdesprogramma Streetlab: de liefde. Heb je een blind date binnenkort? Of wil je je grote liefde ten huwelijk vragen? Streetlab schiet te hulp.

Cupido keer 4

Daan, Stijn, Tim en Jasper trekken hun pijl en boog strak en wachten nu alleen nog op kandidaten om hun pijlen op af te vuren. Kan je relatie na deze lockdown wel een opkikker gebruiken? Streetlab helpt je graag. De vier mannen gaan allerlei sociale experimenten uitvoeren om mensen op weg te helpen in de liefde. Ze hebben inmiddels wel ervaring met sociale proefjes, bijvoorbeeld in Streetlab: Niet Te Geloven en Streetlab 24. Dit keer geven ze er een romantische twist aan. Het programma is vanaf september op NPO 3 te zien. In een persbericht maakt de KRO NCRV bekend dat ze op zoek zijn naar kandidaten voor dit nieuwe liefdesfestijn. 

Article continues after the ad

 

Camping de liefde

Om er extra zeker van te zijn dat iedereen dolgelukkig is in de liefde, opent Streetlab ook nog Camping de liefde. Als je hier naartoe wil, is het juist belangrijk dat je hartstikke single bent. Op Camping de liefde kun je deze zomer terecht om de perfecte vakantieliefde te vinden. Een trip naar Ibiza met je vrienden of een rondreis door Azië zit er dit jaar niet in, dus is dit de perfecte kans om je in een romantische campingvakantie te storten. Iedereen tussen de 25 en 35 (je moet natuurlijk wel single zijn) kan zich opgeven om hun vakantieliefde te vinden.

Streetlab: de liefde is vanaf september 2020 op NPO 3 te zien