Stranger Things Eleven Millie Bobby Brown

Als we TVLine mogen geloven, bestaat het vierde seizoen van Stranger Things uit acht afleveringen, net als het eerste en derde seizoen. Lijkt ons prima! Waar we echter minder over te spreken zijn, is de releasedatum… De website laat namelijk weten dat de opnames voor seizoen 4 pas in augustus 2020 afgerond zullen worden. Dat betekent dat we het vierde seizoen van Stranger Things dus nooit komende zomer al op Netflix mogen verwachten!

Article continues after the ad

Seizoen 4 Stranger Things pas eind 2020 op Netflix?

Als de berichten kloppen – en de inwoners van Rome ze zien vliegen - beginnen de opnames van Stranger Things seizoen 4 in januari 2020. Naar verwachting wordt het filmen in augustus van dat jaar afgerond. Dat sluit een zomerpremière dus per definitie uit… Maar geeft ons mooi wel voldoende tijd om na te denken over de toekomst van de show! Seizoen 3 van Stranger Things eindigde immers - SPOILERS - met die scène, waarin de makers lieten doorschemeren dat Hopper de strijd in Starcourt Mall wel degelijk heeft overleefd en nu gevangen wordt gehouden in een Russische faciliteit.

Stranger Things seizoen 4 laat Hawkins achter zich

Stranger Things is sinds 2016 te zien op Netflix. Elk seizoen stijgt de serie in populariteit, met seizoen 3 (dat deze zomer uitkwam) als absoluut klapstuk! Er was echter ook kritiek… Zo werd het derde seizoen ook ‘veilig’ genoemd. Gelukkig belooft seizoen 4 van Stranger Things de boel flink op te schudden! ‘We’re not in Hawkins anymore’...