Wat je allemaal moet doen om dé pestkop van het moment te worden? Dacre Montgomery weet het en laat het je precies zien.

Article continues after the ad

Het kan natuurlijk zijn dat je dit gemist hebt (of nou ja, eigenlijk niet), maar het nieuwe seizoen van verrassingshit Stranger Things is begonnen! In het tweede seizoen maakt onder meer de Australische Montgomery opwachting en wel als creepy draak Billy.

Maar voor Billy -pestend en alles- zijn intrek mocht nemen in Hawkins, Indiana, was daar natuurlijk eerst een zenuwslopende auditie. En de opname van deze auditie heeft de acteur nu gedeeld! Je kunt dus precies zien in welke snode bochten Montgomery zich heeft moeten wringen om de rol binnen te slepen.

Stranger Things

In de plaats Hawkins gebeurt helemaal niets, totdat op onverklaarbare wijze een jongen genaamd Will verdwijnt. Familie, vrienden en dorpsgenoten starten een zoektocht en stuiten ze op een jong meisje dat hen op het spoor naar een mysterieus laboratorium zet.

De serie speelt zich af in de jaren tachtig en bevat verwijzingen naar klassiekers als E.T. (1982), Alien (1979) en The Goonies (1985).

Stranger Things kun je zien op Netflix.