Altijd al op de foto gewild met Dustin uit Stranger Things? Gaten Matarazzo, de publieksfavoriet uit Netflix’ spannende serie is over een tijdje in ons land. Helaas geldt: voor niets gaat de zon op.

Article continues after the ad

Matarazzo is dit jaar te gast op Heroes Dutch Comic Con, dat op 24 en 25 november plaatsvindt in Utrecht. Voor een foto met de superster betaal je 50 euro, voor een handtekening vier tientjes.

Waar is Dustin nou?

Let op: Heroes Dutch Comic Con (Utrecht, 24-25 november) is niet hetzelfde evenement als Comic Con Amsterdam (RAI, 1-2 september). Verschillende organisatoren gebruiken namen die erg op elkaar lijken. Check het even goed, om teleurstelling te voorkomen.

Comic Con Amsterdam wordt bezocht door de familie Lannister uit Game Of Thrones, en Vladimir Farduk (The Night King). Hier vind je een voorlopige lijst van special guests.

In Utrecht zijn voorlopig nog maar twee gasten bevestigd, maar dat zijn meteen ook hele leuke! Naast Gaten Matarazzo is ook Jennifer Morrison (Once Upon A Time, House) van de partij.

Onlangs werd bekend dat het derde seizoen van Stranger Things uitgesteld is tot de zomer van 2019. Volgens Netflix komt dit omdat het maken van een goede serie nu eenmaal veel tijd kost. Tegelijkertijd is het ook mogelijk dat het vierde seizoen ook opgenomen wordt, zodat men (nog) kan profiteren van de jeugdige hoofdrolspelers! Die aandoenlijke koppies hikken inmiddels al aardig tegen de puberteit aan.