Voordat de jonge acteurs uit Stranger Things een wereldwijde sensatie werden, timmerden ze stevig aan de weg als Motown-coverband. Samen met hun mentor James Corden staan ze nog één keer samen op het podium!

Article continues after the ad

Legendarisch

Hoewel de wereld aan de voeten ligt van de sterren uit Stranger Things, kijken ze nog met veel plezier terug op hun korte, maar daarom niet minder succesvolle muzikale carrière. Samen met James Corden vormden ze namelijk een coverband die klassieke hits van het legendarische platenlabel Motown zongen. De naam van die band? The Upside Downs, natuurlijk!

Reünie

Aan hun muzikale loopbaan kwam echter een abrupt einde toen ze allemaal werden gecast voor een of ander Netflix-project genaamd Stranger Things. Nou ja, bijna allemaal… James Corden moest settelen voor een baan achter een bureau, omdat de rol van Eleven uiteindelijk naar Millie Bobby Brown ging. Maar een reünie kon natuurlijk niet uitblijven. Deze week kwamen The Upside Downs nog één keer bij elkaar om hun favoriete Motown-krakers te zingen, waaronder hits van The Jackon 5, The Temptations en The Four Tops. Kortom, er mag gedanst worden!