Als er iets goeds uit 2016 is voortgekomen, is het wel Stranger Things. En dan met name de doorbraak van Millie Bobby Brown als Eleven. Goed nieuws: ze keert terug voor Seizoen 2, maar schittert eerst nog in een geweldige muziekvideo.

Article continues after the ad

Lol maken

Wie de getalenteerde Millie Bobby Brown zag in de rol van de mysterieuze Eleven, zou haast vergeten dat ze nog maar twaalf jaar oud is. Gelukkig kreeg ze na haar rol in Stranger Things alle kans om in talkshows te bewijzen dat ze van dezelfde dingen houdt als haar leeftijdsgenootjes: muziek, keten, lachen en lol maken.

Sigma

Het internet liep al snel met haar weg en het is dus geen wonder dat de populaire actrice ook werd gevraagd voor een hoofdrol in een muziekvideo. Dat is ‘Find Me’ geworden van het dj-duo Sigma, met vocalen van zangeres Birdy. De video mag er zijn en met het nummer zelf is ook weinig mis!

Upside down

Nog geen dag nadat deze muziekvideo online verscheen, werd vandaag via Twitter ook de cast van het tweede seizoen Stranger Things aan de wereld gepresenteerd. De manier waarop dat gebeurde, is helemaal in lijn met de serie. Kijk zelf maar!

Seizoen 2 van Stranger Things zal volgend jaar te zien zijn op Netflix.