Grote kans dat je tijdens de afgelopen donkere herfstavonden seizoen 2 van Stranger Things erdoorheen gerost hebt. Dat wil echter niet zeggen dat het enthousiasme voor de serie is gaan liggen. Gelukkig beantwoorden Stranger Things-sterren Gaten Matarazzo en Joe Keery Googles meest gestelde vragen in een geinige video van WIRED.

Article continues after the ad

Thanks, Google!

Google heeft een handig maniertje om je zoektermen automatisch aan te vullen met de meest gezochte woorden. Soms handig, soms belachelijk. Zo blijkt maar weer uit dit interview met Stranger Things’ Dustin en Steve. De vragen liggen nogal ver uit elkaar: van “is Stranger Things geïnspireerd op IT?” tot “Is Joe Keery zwanger?”. Als je de video niet meteen wegklikt, kom je overigens ook nog een klein beetje over de persoonlijke levens van de jonge acteurs te weten.

Eerlijk: dit interview gaat natuurlijk niet echt de diepte in, maar is wel ontzettend vermakelijk! (Net als dit Stranger Things-filmpje, trouwens!) Neem dat maar van Gaten aan, die mid-interview van zijn stoel valt van het lachen. Bovendien is alleen al het koppie van Gaten Matarazzo genoeg reden om de video te kijken, niet?