Is Martien Meiland nep? Volgens Story-journaliste Karin Riethoven wel! De Chateau Meiland-ster zou zich heel anders gedragen wanneer de camera’s uitstaan. “Ja, heel schokkend. Ik heb hem toevallig net aan de telefoon gehad. Hij kent mijn nummer niet en dan neemt hij dus met een heel andere stem op, veel lager."

Karin Riethoven vertelde dit tijdens haar showbizz rubriek op Omroep Flevoland. Ze belde Martien Meiland maar die kende haar nummer niet en nam op met een veel lagere stem. Wat vervelend! Hier zijn trouwens 8 dingen waar Martien Meiland echt niet tegen kan. 

Article continues after the ad

Andere Martien Meiland tijdens Televizier Gala

Ook was de journaliste aanwezig op het Gouden Televizier-Ring Gala, waar Chateau Meiland de hoogste prijs in de wacht sleepte. Martien Meiland gedroeg zich daar ook vreemd.

“Ik heb hem vorige week bij het Gouden Televizier-Ring Gala gezien. Hij liep daar heen en weer op de rode loper om wat cameraploegen te woord te staan en op een gegeven moment stond hij in een hoekje. Hij dacht toen dat niemand op hem lette. Dan beweegt hij dus gewoon echt heel anders.”

Bekijk het interview met Karin Riethoven hieronder. Ze vertelt haar verhaal over Martien Meiland aan het begin.

 

Martien Meiland met Adje vergeleken

Er wordt gespeculeerd door de journaliste dat Martien Meiland een soort typetje is en de vergelijking met Adje komt er ook aan te pas. Dat was sidekick van Paul de Leeuw, gespeeld door Arijan van Bavel. “Ja, het is een soort Adje, ja. Ik denk dat je Martien daarmee goed kan vergelijken. Het is een typetje.”

Hoe dan ook, de televisiekijker krijgt geen genoeg van Martien Meiland. Chateau Meiland haalt wekelijks meer dan een miljoen kijkers, Martien stal de show bij Ranking the Stars en krijgt er binnenkort een nieuw programma bij genaamd Cash or Trash. Het start woensdag 23 oktober. Daarnaast verkoopt Martien nu ook kussentjes.