Samantha de Jong Barbie

Eén van de kinderen van Samantha de Jongs vriend Gerrit, haar stiefdochter dus, zat niet echt te wachten op haar zwangerschap.

Article continues after the ad

"Toen mijn jongste dochter hoorde dat Samantha zwanger is, zei ze: ‘Opa wordt dus weer vader’", aldus Gerrit in de nieuwe editie van weekblad Story. De nieuwe vriend van 'Barbie' heeft al drie kinderen én twee kleinkinderen. En één van die kinderen zat dus niet echt te wachten op nog een baby. "Ze was er op zijn zachts gezegd niet blij mee."


Zwangerschap

Samantha en Gerrit raakten recent nog betrokken bij een zwaar auto-ongeluk (hij zat met alcohol op achter het stuur). De ex-realityster belandde ernstig gewond in het ziekenhuis en overleefde ternauwernood. In het ziekenhuis kwamen ze erachter dat ze een baby'tje verwachten. Gerrit kan de steun van zijn eigen kids hier natuurlijk goed bij gebruiken. Is de 'boze stiefdochter' van Barbie inmiddels weer bijgedraaid? Ja, geeft hij aan: ze zijn nu allemaal blij dat ze er binnenkort een halfbroertje of halfzusje bij krijgen.

Baby op komst

"Ik ben op 6 december uitgerekend", vervolgt Samantha. En ondanks het zware auto-ongeluk, gaat haar zwangerschap voorspoedig. "Alles lijkt goed te gaan. We hebben ook een NIPT-test laten doen. Niet alleen om erachter te komen of ons kindje gezond is, maar we willen ook graag het geslacht delen." Uiteindelijk organiseren Gerrits dochters een heuse 'gender reveal party', zo laat het stelletje weten. Vervolgens staat er óók een huwelijk op de planning. "Ik heb Gerrit al gezegd waar ik ten huwelijk gevraagd wil worden", hint Samantha. "Hij mag de datum bepalen. Dat vind ik een leuke verrassing."