We kennen Steven Yeun als Glenn uit The Walking Dead. Maar ook tijdens kantooruren is Yeun niet vies van een bloederige slachtpartij!

Article continues after the ad

Virus

In Mayhem wordt de ambitieuze Derek ten onrechte ontslagen bij het advocatenkantoor waar hij werkt. Maar een ongeluk komt nooit alleen. Tijdens zijn laatste dag worden zijn collega’s besmet met een mysterieus virus dat hen verandert in moordlustige maniakken. Het gebouw wordt in quarantaine geplaatst en niemand mag er meer in of uit. Derek ziet zijn kans schoon en neemt bloederig wraak op de collega’s die hem onrecht hebben aangedaan.

Moordpartij

Deze niet al te fijnzinnige film wordt al omschreven als een kruising tussen Office Space en The Purge. De hoofdrol is voor niemand minder dan Steven Yeun, die vooral bekend werd als Glenn in The Walking Dead. Ook zijn tegenspeelster is blijkbaar niet vies van het betere hak- en zaagwerk: Samara Weaving was eerder te zien in de horrorserie Ash vs. Evil Dead. Regisseur Joe Lynch kijkt ten slotte ook niet op een moordpartij meer of minder. Hij tekende eerder voor Wrong Turn 2: Dead End en Everly.

Mayhem verschijnt op 10 november in Amerika. Het is helaas nog onbekend of de film ook in Nederland wordt uitgebracht.