Fotograaf
RTL/Tom Cornelissen
Sterrin in Expeditie Robinson

Donderdagavond zagen we dat Sterrin Expeditie Robinson verliet, nadat ze één of ander vaag plan had gesmeed met boerin Annemiek. In RTL Boulevard vertelde Sterrin dat ze behoorlijk wat last had na haar deelname.

Sterrin maakte veel indruk op Robinson-kijkers door haar positieve instelling, kennis van de natuur én haar beetje naïeve voorkomen. Sterrin moest aardig wat overwinnen om mee te doen aan de expeditie, omdat ze eigenlijk helemaal geen ‘mensen-mens’ is. Zodra ze vriendschap had gesloten met Annemiek, Jay-Jay, Robbert en de andere kandidaten vond ze het eigenlijk wel mooi geweest.

 

Article continues after the ad

 

Sterrin wekenlang voor pampus

In RTL Boulevard vertelde ze dat ze bij thuiskomst veel last heeft gehad van de ontberingen in het programma. “De eerste week heb ik alleen maar overgegeven, de weken erna ben ik heel veel flauwgevallen. Misschien een beetje te veel informatie, maar ik ben nog steeds niet ongesteld geworden na zeven maanden. Het zijn best nog wel wat lichamelijke gevolgen.”

Sterrin beseft dat kijkers soms niet helemaal doorhebben hoe zwaar Expeditie Robinson kan zijn. “Ik denk dat het soms niet helemaal overkomt hoe zwaar het lichamelijk is.”

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Dat bleek eerder dit seizoen nog maar eens. Kijkers lachten om de stuntelende Rob Geus, die zichtbaar aan het wegkwijnen was en zo slap werd als een vaatdoek.

Je ziet Expeditie Robinson elke zondag om 20:00 uur en elke donderdag om 20:30 uur op RTL4.