Annemiek en Sterrin in Expeditie Robinson

Sterrin liep in Expeditie Robinson op haar laatste benen, en sloot een verbond met haar nieuwe vriendin Annemiek. Kijkers snapten er niks van: hoe hielp dit Annemiek om Sandra te vernietigen?

Sterrin stak een verhaal af waarin ze vertelde dat ‘haar missie in Expeditie Robinson volbracht was’. Kijkers voelden de bui al hangen, maar het plannetje dat Sterrin daarna met Annemiek maakte was nogal… vaag. De twee zouden op elkaar stemmen, hoewel Sterrin het eigenlijk wel gezien had op het eiland. Daar help je je vriendin toch niet mee?

Annemiek wilde nog wél even door met Expeditie Robinson, hoewel ze veel last heeft van honger op het eiland. Het lijkt erop dat de haat voor Sandra het enige is dat de boerin nog in leven houdt. Sandra leeft ondertussen haar beste leven op ‘winnaarseiland’ en maakt op Instagram grapjes over de vete tussen de twee.

Article continues after the ad

 

 

Meidengeheimen met Sterrin en Annemiek

Kijkers waren het gezeur van Annemiek over Sandra al zat en vanavond werd het alleen maar erger. Ze hoopten dat Sterrin en Annemiek zich vergist hadden en oud-Boer Zoekt Vrouw-kandidate naar huis gestuurd zou worden.

Uiteindelijk werd Sterrin tijdens Eilandraad weggestemd en gaf ze aan vooral heel dankbaar te zijn voor haar deelname. Haar geloof in de mensheid was weer hersteld. Gek genoeg door boerin Annemiek, die alleen maar aan het klagen was dat Sandra te scheutig omging met de rijst op het eiland.

Expeditie Robinson: showdown tussen Annmiek en Sandra

Jay-Jay Boske won eerder in de uitzending de proef en vertrekt daarom naar ‘Winnaarseiland’. Annemiek was er erg blij mee, want die hoopte dat Jay-Jay snel… Sandra terug zou sturen naar het normale eiland, zodat ze zelf met de tv-kok kon afrekenen.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Je ziet Expeditie Robinson elke zondag om 20:00 uur en donderdag om 20:30 uur, op RTL4.