Het einde van Fuller House is nabij. De cast van de comedyreeks kroop achter hun keyboard om te reageren op het naderende afscheid!

Emotie

Deze week werd bekend dat het vijfde seizoen van Fuller House ook meteen het laatste zou zijn. Dat is niet alleen even slikken voor de fans, maar natuurlijk ook voor de cast. Een groot deel van de acteurs en actrices in de reeks spelen de rollen in deze comedykraker al sinds 1987! Natuurlijk mag de cast ook dankbaar zijn… voor vijf gloednieuwe seizoenen van een televisieserie waar al in 1995 de stekker uit was getrokken. En dankbaarheid was dan ook de overheersende emotie toen de sterren uit Fuller House via social media reageerde op het stopzetten van de reeks!

Candace Cameron Bure, die al sinds het prille begin de rol van D.J. Tanner speelt, schreef het volgende op Twitter:

Article continues after the ad

 

Haar televisiezusje Jodie ‘Stephanie’ Sweetin voegde daar aan toe: “Zonder zulke waanzinnig loyale fans hadden we dit niet kunnen doen.”

En laten we Uncle Joey niet vergeten! Dave Coulier, die ook al sinds 1987 deel uitmaakt van de cast, sprak zijn liefde uit voor de fans. “We hebben het best voor het laatst bewaard”, beloofde de geliefde televisieoom!

Maar ook de nieuwkomers lieten van zich horen! Zo schreef Soni Bringas, die in Fuller House de rol van Ramona speelt: “Ik wil Netflix en alle fans bedanken voor hun liefde en steun!”

Ten slotte bedankte ook Juan Pablo Di Pace alias Fernando de kijkers voor het feit dat er een vijfde seizoen in de maak is. Niet alleen in het Engels, maar ook in het Spaans!

 

Het laatste seizoen van Fuller House gaat in de herfst in première. Alsof dat seizoen nog niet deprimerend genoeg is…