Na het succes van It heeft Hollywood zich weer helemaal gestort op Stephen King. Het volgende verhaal van de horrorkoning dat wordt verfilmd is Mile 81!

Grimmig

In Mile 81 is een al jaren gesloten wegrestaurant inmiddels een populaire hangplek voor tieners. Zo ook voor de twaalfjarige Pete, die op een avond samen met zijn broer belandt in het voormalige restaurant. De avond krijgt echter een grimmige wending wanneer er een auto voor de deur stopt. Het portier opent, maar er zit niemand in. Alsof dat nog niet griezelig genoeg is, lijkt de auto het te hebben voorzien op de aanwezigen in het verwaarloosde wegrestaurant…

Moord

Na Christine is Mile 81 opnieuw een Stephen King-verhaal rondom een arelaxte auto. Volgens Deadline zal het verhaal worden verfilmd door Alistair Legrand. Hij tekende eerder voor de regie van horrorfilms als The Diabolical en Clinical. Nog niet echt een grote naam dus, maar producer Ross M. Dinerstein maakte eerder voor Netflix de uitstekende Stephen King-verfilming 1922, met Thomas Jane als boer die doordraaide na de moord op zijn echtgenote. Na Pet Sematary en It: Chapter Two en hebben Stephen King-fans dus nog genoeg om naar uit te kijken!

Article continues after the ad

De productie van Mile 81 zal in de herfst van dit jaar van start gaan!