Deze maand is Marianne in première gegaan bij Netflix. En deze huiveringwekkende horrorserie heeft er inmiddels wel een hele beroemde fan bij!

Heks

In de Franse horrorserie Marianne wordt een schrijfster geplaagd door nachtmerries over een griezelige heks. Dat is handig voor haar werk als horrorauteur, maar de lijn tussen werkelijkheid en fictie wordt ondertussen steeds dunner. Het lijkt er namelijk op dat de vrouw uit haar dromen ook in werkelijkheid gruwelijke moorden pleegt. Nog niet iedereen heeft deze horrorserie op zijn watchlist staan, maar daar zal binnenkort snel verandering in komen!

Article continues after the ad

 

Horrorkoning

Niemand minder dan Stephen King sprak gisteren lovende woorden uit over Marianne. Hij deed dat via zijn Twitter-account. De horrorkoning schreef op het sociale medium: “Als je een van die zieke geesten bent – zoals ik – die graag bang is, ben je bij Marianne (Netflix) aan het juiste adres. Dankzij de humor heeft de serie een Stranger Things-vibe. Het heeft ook (en dat zeg ik in alle bescheidenheid) een Stephen King-vibe.” Mocht de aanbeveling van de King of Horror himself nog niet genoeg zijn, check dan ook vooral de bloedstollende trailer!