Stephen Amell in Arrow

Stephen Amell was als Oliver Queen/Green Arrow jarenlang de godfather van de DC Comics-series bij The CW. Nu Arrow helemaal gestopt is, is de acteur niet van plan om ooit nog terug te keren.

In een livestream met fans beantwoordde de acteur prangende vragen, maar van zijn antwoorden werden ze niet per se blij… Op de vraag of hij ooit nog terugkeerde in een DC-serie van The CW zei hij resoluut: ‘Nee.’

Amell zei ‘klaar te zijn met de superheldenseries’. ‘Het waren acht geweldige jaren, maar de rek was er voor mij echt uit.’ De acteur zei dat hij het vreemd vond om op The CW promo’s te zien voor Supergirl, The Flash en Batwoman, omdat hij zo lang een belangrijke speler was in de onderling verbonden series. ‘Het leek wel iets uit een vorig leven; ik denk niet dat ik het ooit weer zal doen.’ Op TikTok maakte hij nog wel even een Arrow-grapje, trouwens!

Article continues after the ad
@amellywood

Might have lost my touch.

♬ Arrow - TV Themes

De superheldenserie Arrow kwam dit jaar na acht seizoenen tot een einde, hoewel er mogelijk nog een spin-off volgt, genaamd Green Arrow & The Canaries. In deze serie zouden een alternatieve Green Arrow (Katherine McNamara, Shadowhunters), Black Canary (Juliana Harkavy) en Black Siren (Katie Cassidy) het opnemen tegen verschillende superschurken.

Amell heeft de pilot van de show (ook de één na laatste Arrow-aflevering) nog niet gezien, ‘omdat hij er zelf niet in zit’. Dat klinkt wel een beetje of Amell er inderdaad wel genoeg van heeft gehad.

Stephen Amell had nu eigenlijk moeten werken aan zijn nieuwe serie Heels; een drama over worstelaars die hun show beroemd willen maken en daarvoor alles aan de kant zetten. Door het coronavirus zijn de opnames helaas uitgesteld…