Stella Bergsma

Schrijfster Stella Bergsma laat in haar nieuwste column voor LINDA weten dat de 'vrouwelijke Johan Derksen'-vergelijking haar absoluut niet bevalt. "Wat weet die pratende asbak met zijn treksnor nou?"

Article continues after the ad

De uitgesproken columniste verscheen regelmatig als 'vaste vriendin van de show' in (het inmiddels verdwenen) Ladies Night. 'De vrouwelijke Johan Derksen', werd ze genoemd. Nou... volgens Stella mogen we die vergelijking héél snel vergeten. Ze meet zich liever met Louis van Gaal.

Stella Bergsma vs. Johan Derksen

Bromsnor Derksen noemde de Ladies Night-dames eerder nog 'kutwijven'. Dat deed 'ie nadat die show in aanvaring kwam met zijn eigen Veronica Inside. Stella pakt Johan nu heerlijk terug in een lekker scherpe column. "Die omschrijving van mij als vrouwelijke Johan Derksen, bevalt me niet. Wat weet die pratende asbak met zijn treksnor nou, naast een beetje sigarenrookseksisme?"

Liever Van Gaal

Stella vergelijkt zichzelf liever met VI's aartsrivaal Louis van Gaal. "Nee, dan Van Gaal. Die legde laatst in Op1 nog aan Dijkhof uit hoe het allemaal zat met de coronacrisis. Hij wist het zelfs beter dan Rutte. Ja, Van Gaal weet het allemaal. Dus ik zou het op prijs stellen als ik voortaan werd aangesproken als de vrouwelijke Louis van Gaal.

Kapot ergeren

Johan liet zich zoals gezegd eerder al uit over Stella en haar optredens in Ladies Night. "Ik heb me kapot geërgerd aan die Stella", zei hij eerder in Veronica Inside. "Ze is Peter R. de Vries in het kwadraat. Maar: ik heb me zo aan dat wijf zitten ergeren, dat ik de volgende wéér ga kijken om naar dat kutwijf te kijken." Eehm, tja, chiquer kunnen we het ook niet maken...

De hele column van Stella, waarin ze praat over de zo goed als lege sportzomer, kun je hier lezen.