Roel en Steffi op Omroep Brabant

Boer zoekt Vrouw-ster Steffi, die vorig seizoen haar grote liefde Roel ontmoette, blikt zoals elke week voor Omroep Brabant samen met haar bae terug op de laatste aflevering van BzV. Wat blijkt? Ze vindt dat boer Bastiaan te veel werkt en maar weinig tijd aan zijn dames besteedt...

Article continues after the ad

In die laatste, veelbesproken aflevering zagen we hoe deelneemster Annemiek maar liefst twee heren naar huis stuurde (althans, zo lijkt het), maar wat ook vooral opviel: boer Bastiaan werkte alleen maar en had nagenoeg géén contact met zijn twee overgebleven dames Milou en Elise. Dat de meiden wel het eten gingen bereiden en zelfs zijn plee schoonmaakte, viel bij veel kijkers totaal verkeerd.


Steffi's advies

Steffi en Roel blikken zoals elke week weer terug op de show die hen de liefde bracht. Ook vorige keer waren ze het eens met kijkers die deelneemster Vera 'te overheersend' vonden en ook nu sluiten ze zich aan bij een groot deel van het kijkerspubliek. Hun mening? Die Bastiaan werkt écht te veel. 

En zijn dames dan?

Vooral Milou voelt zich niet zo op haar gemak met deze gekke 'huisvrouw'-stijl, zo liet ze in de uitzending al wel blijken. En Elise ging uit pure verveling maar een rondje hardlopen. "Haha, ik vroeg me een paar weken geleden nog af of Bastiaan eigenlijk wel eens werkte", aldus Steffi, "maar momenteel werkt hij toch echt een beetje teveel." Volgens de paardenboerin geeft dit wel "een realistisch beeld" van wat de dames te wachten staat bij Bastiaan. Toch vindt ze het ook niet zo handig. Haar advies: "neem de tijd om ze beter te leren kennen Bastiaan!"


Boer zoekt Vrouw is elke zondag om 20:25 uur te zien op NPO 1.