Expeditie Robinson, Stefano

Stefano Keizers was al een geliefde kandidaat in Het Perfecte Plaatje, maar ook in Expeditie Robinson kan hij weer rekenen op de sympathie van de kijker. Zij zaten deze week op het puntje van hun stoel, want lukte het hem om zijn plekje te innen in het kamp van de oud-gedienden? 

Article continues after the ad

Stefano Keizers schrokte alweer bijna twee weken geleden iedereen - en dat is nog zacht gezegd - met zijn opoffering in team Noord. Hij gunde het hen namelijk meer dan zichzelf, en dat was niet zonder reden.

Vastbesloten om te strijden

Het leek er even op dat zijn Expeditie definitief ten einde was, maar niets is minder waar. Hij kreeg een nieuwe kans op tweedekanseiland en die pakte hij vanavond met beide handen aan. "Ik heb inmiddels wel besloten dat ik niet ga opgeven. ik ga dit spel alleen verlaten als het spel het van me wil", is de goedlachse cabaretier vastbesloten. "Vooral ook met het idee dat als ik lang genoeg in dit kamp van de tweede kansen kom dat ik mijn oud-kampgenoten van Noord weer tegenkom. Het lijkt me een te gekke verrassing die ik graag wil meemaken." 

Aan zichzelf werken

Stefano hoopt namelijk zijn oud-teamleden trots te maken. "Als zij zien dat ik helemaal niet thuis ben en wel degelijk aan mezelf ben blijven werken, ik denk dat ik ze daar heel trots mee kan maken. Dat is waar ik op dit moment voor strijd."

Het lot uit handen geven

Het werd hem echter niet makkelijk gemaakt: het hechte oudgedienden-team heeft namelijk een afspraak gemaakt dat ze elkaar er nooit uitstemmen tot de samensmelting. En hoewel Sieneke er ook als nieuwkomer bij is gekomen, lijkt zij de vrouwen te hebben ingepakt. Maar, Stefano zou Stefano niet zijn als hij het bijltje er bij neerlegt. Hij probeert de mannen - Wietze de Jager, Jay-Jay Boske en Loek Peters - nog te overtuigen, maar het mocht helaas niet baten...

Uiteindelijk was zijn hereniging met Sterrin dan ook van korte duur.

 

Nog een kans

Voor nu althans! Tot grote vreugde en opluchting van de kijkers krijgt ook hij nog een derde kans. Lukt het hem om een proef te winnen van John de Bever óf Rob Geus? Dat zien we aanstaande zondag. 

De kijkers hopen op het beste! 

Al is dat alleen maar zodat zij ook weer de teleurstelling te boven kunnen komen.

 

Expeditie Robinson is iedere donderdag om 20.30 uur te zien en op zondag vanaf 20.00 uur op RTL4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.