RTL heeft bekend gemaakt wanneer de The Voice Senior op TV te zien zal zijn. Deze nieuwste spin-off van de Voice of Holland is speciaal voor 65-plussers. Waar de serie eerst pas in het najaar te zien zou zijn, blijkt nu dat de talentenjacht al eind augustus losbarst.

Article continues after the ad

Vrijdag 24 augustus

Vanaf vrijdag 24 augustus zullen de krasse knarren van The Voice Senior hun zangkunsten vertonen aan tv-kijkend Nederland. Helaas heeft RTL ook meteen laten weten dat de show maar vier weken zal duren, waarna plaatsgemaakt moet worden voor een andere talentenjacht. Vanaf 21 september is de vrijdagavond op RTL4 namelijk ingeruimd voor The Talent Project met presentatie van Johnny de Mol en Yolanthe Sneijder Cabau.

Onthulling te vroeg?

Het lijkt erop dat de onthulling iets te vroeg kwam. Diverse media melden dat RTL en The Voice of Holland op hun instagrampagina het nieuws op zondagmiddag onthulden. Daar was op moment van schrijven enkele uren later echter al niks meer van te zien. Wel liet Martijn Krabbé eerder in de week op Instagram weten dat woensdag 16 mei de opnames voor The Voice Senior begonnen zijn in de Amsterdamse Jordaan. Hoe kan het ook anders met een talentenjacht voor 65-plussers?

Topjury

Al eerder werd bekend dat de jury van The Voice Senior bestaat uit gerenommeerde namen. Angela Groothuizen, Ali B, Marco Borsato en Ilse de Lange worden de vier coaches en naast Martijn Krabbé doet ook Gordon mee, ook al is het nog niet duidelijk wie wat gaat doen.