Martijn Krabbé in Kopen Zonder Kijken op RTL 4

Een huis kopen zonder enige vorm bezichtiging, je moet er maar zin in hebben. Toch heeft RTL het weer voor elkaar gekregen om genoeg kandidaten te vinden voor een nieuw seizoen van Kopen Zonder Kijken.

RTL maakte vandaag de startdatum van het vierde seizoen van Kopen Zonder Kijken bekend (niet te verwarren met de nationale sport Kijken Zonder Kopen). Volgens de zender zijn de nieuwe afleveringen van de realityhit vanaf 30 augustus te zien bij RTL 4. Uiteraard keren presentator Martijn Krabbé, makelaar Alex van Keulen, bouwdeskundige Bob Sikkes en interieurstyliste Roos Reedijk terug in hun vertrouwde rollen.

Martijn Krabbé

Zoals de titel al weggeeft, vertrouwen de Kopen Zonder Kijken-deelnemers Martijn Krabbé en zijn team toe om een geschikt huis voor hen te vinden. Pas na het tekenen van de koopovereenkomst zien de kandidaten hun nieuwe onderkomen. Dat is uiteraard niet altijd een succes: kandidaten Diane en Jeffrey zetten het huis waarvoor ze net hadden getekend al na één dag in de verkoop!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Article continues after the ad


Woningnood

RTL verklapt alvast dat er in het vierde seizoen van Kopen Zonder Kijken opnieuw deelnemers zijn die niet bepaald staan te juichen bij het zien van hun nieuwe stulpje. De makers stonden dit jaar dan ook voor een flinke uitdaging. “Het was soms echt lastig om geschikte huizen te vinden door de woningnood”, aldus een woordvoerder van RTL. Tja, in dat opzicht is het misschien ook weer geen slecht idee om Krabbé en co. het zware werk te laten doen…