In navolging van de seizoensfinale van vorig seizoen kunnen fans van Expeditie Robinson ook de eerste aflevering van de komende reeks in de bioscoop zien.

Article continues after the ad

Voorpremière

Op 30 augustus wordt een speciale voorpremière getoond in alle zeven zalen van Pathé Utrecht Leidsche Rijn voor bijna tweeduizend liefhebbers, meldt RTL vandaag.

Nóg meer onbekenden

Bij het event zijn alle nieuwe expeditieleden en presentatoren Nicolette Kluijver en Dennis Weening aanwezig. Dit jaar reizen niet vier, maar zeven onbekende Nederlanders af naar de Filipijnen om de strijd aan te gaan met elkaar en veertien bekende Nederlanders. 

Geruchten

Over de BN’ers die zich dit jaar wagen aan het avontuur wordt volop gespeculeerd. Onder anderen acteur Bas Muijs, realityster Donny Roelvink en vloggers Nienke Plas en Kaj van der Ree worden verdacht van deelname aan het programma. Zij zouden zich opmerkelijk (hebben) gedragen de afgelopen twee maanden; Expeditie Robinson wordt in juni en juli gedurende vijf weken opgenomen. Bas Muijs plaatste vorige week nog een in een warm oord gemaakte foto van zichzelf met een enorme baard op Instagram, waarmee hij extra olie op het vuur gooide.

Aftellen

Afgelopen seizoen werd gewonnen door een 'onbekende'. Carlos bleek in de finale sterker dan zijn bekende medekandidaten Kaj Gorgels en Soundos El Ahmadi. Het nieuwe, negentiende, seizoen van Expeditie Robinson gaat op 6 september van start op RTL5.