Carrie Fisher, de actrice die bekend werd door haar rol van prinses Leia in Star Wars, is getroffen door een hartaanval. Dat gebeurde tijdens een vlucht van Londen naar Los Angeles.

Article continues after the ad

Eerste hulp

De Star Wars-actrice reist momenteel de wereld rond om haar boek te promoten. Kort voordat haar toestel op de luchthaven van Los Angeles zou landen, werd de actrice onwel. Een arts die aan boord was verleende eerste hulp. Nadat het toestel was geland, werd Carrie met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Mark Hamill, die in de Star Wars-films de rol Luke Skywalker speelt, reageerde op Twitter geschokt op het slechte nieuws.

The Force

Over de toestand van Fisher is veel onduidelijkheid: haar broer zou in eerste instantie tegen de pers hebben verklaard dat haar toestand stabiel was, maar dit werd later weer tegengesproken. De zestigjarige Carrie Fisher speelde viermaal mee in Star Wars. Vorig jaar speelde de actrice nog de rol van Princess Leia in Star Wars Episode VII: The Force Awakens. Natuurlijk hopen we dat ze er ook weer in goede gezondheid bij is voor het volgende hoofdstuk in de Star Wars-saga. May the Force be with you, Carrie!