Liefhebbers van Star Trek die met smart wachten op Discovery, moeten nog langer wachten. Zender CBS heeft de nieuwe serie weer uitgesteld.

Article continues after the ad

Eind zomer, begin najaar

“Eind zomer, begin najaar”, aldus CBS over de verwachte startperiode van Star Trek: Discovery. In eerste instantie had de nieuwe serie vorige maand al uitgezonden moeten worden. Een vertraagd productieproces, waaronder het vertrek van showrunner Bryan Fuller, is echter de boosdoener.

Star Trek: Discovery

Star Trek: Discovery speelt zich zo’n tien jaar voor het verhaal van de originele serie af. De bemanning van de USS Discovery reist door de ruimte op zoek naar nieuwe werelden en beschavingen, waar ze een incident onderzoeken dat grote gevolgen heeft voor de toekomst. De cast bestaat uit onder anderen Doug Jones, Anthony Rapp, Sonequa Martin-Green en Maulik Pancholy

Netflix

In de VS kunnen liefhebbers Star Trek: Discovery op het on demand-kanaal van CBS kijken. Gelukkig kunnen we in Nederland en in bijna 200 andere landen de nieuwe serie op Netflix zien, 24 uur na de uitzending in de VS.