Volgens comiclegende Stan Lee kunnen de fans uitkijken naar een solofilm van Black Widow. En verschillende Marvel-zwaargewichten staan al te trappelen om de film te regisseren!

Article continues after the ad

Spionne

Black Widow is misschien wel de populairste vrouwelijke superheld in het filmuniversum van Marvel. De Russische spionne, in de films gespeeld door Scarlett Johansson, figureerde onder meer in The Avengers, Iron Man 2 en Captain America: Civil War. Maar volgens Marvel-legende Stan Lee schittert de sexy spionne binnenkort in haar eigen superheldenspektakel! Toen hem tijdens een paneldiscussie op de Supanova Comic Con werd gevraagd naar de mogelijkheden van een solofilm voor Black Widow, antwoordde hij: “Leuk dat je dat vraagt, er komt een Black Widow-film aan.”

Keuze

Hoewel we nog niets zwart op wit hebben, is dat op zijn minst veelbelovend. Mocht het waar zijn, zal het niet moeilijk zijn om een regisseur te vinden. Taika Waititi, die een hit scoorde met Thor: Ragnarok, liet vorige maand al doorschemeren dat hij graag een film zou maken over Black Widow. “Maar dan gekker en grappiger dan je zou verwachten.” Ook Joe and Anthony Russo, die tekenden voor de regie voor Captain America: Civil War, gaven aan dat ze een Black Widow-film wel zien zitten. Keuze genoeg dus!

Voor het zover is, speelt Johansson de Black Widow in Avengers: Civil War. Die Marvel-kraker verschijnt volgend jaar april in de bioscoop!