Stan Lee, de bedenker van helden als Fantastic Four, Spider-Man en X-Men, wordt ook een dagje ouder. De levende legende is 94 jaar oud, dus hij neemt zijn beroemde cameo’s voor aankomende Marvel-films ver van tevoren op!

Article continues after the ad

Cameo-koning

De jaren beginnen hun tol te eisen, waardoor de hoogbejaarde Lee nauwelijks meer in het openbaar optreedt. Zijn manager bevestigde onlangs op een conventie dat hij al vijf cameo’s heeft opgenomen voor toekomstige films. In bijna alle Marvel-films (behalve Howard the Duck en de gewelddadige Punisher-films) steelt de beroemde stripmaker eventjes een scène. Of de mededeling goed of slecht nieuws betekent over de gezondheid van Stan Lee is niet duidelijk.

Stan Lee is in elk geval nog te zien in Thor: Ragnarok, over dit korte bezoek zei Chris Hemsworth (Thor) al dat het één van de hoogtepunten uit de film is.

Verder is Lee al vereeuwigd in Avengers: Infinity War (25 spril 2018), Avengers 4 (2019), Ant-Man and the Wasp (18 juli 2018) én Black Panther (14 februari 2018). Hopelijk houdt de comic-held nog even vol, zodat we hem terugzien in Captain Marvel en het vervolg op Spider-Man: Homecoming.

Mooie tradities moet je in ere houden, toch?