Fotograaf
Paramount Pictures
A Quiet Place Part II

Na héél lang wachten draait A Quiet Place Part II binnenkort eindelijk in de bioscoop. De voortekenen zijn goed want er is al een nieuwe film in de reeks aangekondigd. Volgens Paramount verschijnt de volgende A Quiet Place-film in het voorjaar van 2023!

In A Quiet Place is de wereld overgenomen door moordlustige aliens. Ze zijn snel en superdodelijk maar hebben één zwak punt: ze zijn stekeblind en vertrouwen helemaal op hun supergevoelige oren. Geluid speelt dus een grote rol in de films: in veel ijzingwekkende scènes kun je een speld horen vallen.

 

Article continues after the ad

A Quiet Place Part III?

Hoewel het gaat om een derde A Quiet Place-film is het waarschijnlijk geen sequel op A Quiet Place Part II dat binnenkort in de bioscoop draait. Acteur/regisseur John Krasinski schreef en regisseerde de eerste twee films. De nieuwe A Quiet Place is geschreven door Jeff Nichols, die de film ook zal regisseren.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Nichols ken je misschien van de films Mud en Midnight Special. A Quiet Place-hoofdrolspeelster Emily Blunt (getrouwd met Krasinski) meldt daarnaast dat haar man ook al veel ideeën heeft voor de échte opvolger van A Quiet Place Part II. “Hij heeft een hele verhaallijn uitgedacht met spannende plannen. Ik denk dat hij eerst even de reacties op A Quiet Place Part II wil afwachten vóór hij serieus met de volgende film begint, maar hij heeft een paar geweldige ideeën.”

A Quiet Place Part II is vanaf 24 juni te zien in de bioscoop.