Aan het einde van het zesde seizoen van Once Upon A Time was te zien hoe het hoofdstuk van Emma werd afgesloten. In het zevende seizoen staat er dan ook een nieuwe sprookjesheld centraal.

Article continues after the ad

Cliffhanger

‘En ze leefden nog lang en gelukkig.’ Zo kun je de slotaflevering van seizoen 6 van Once Upon A Time best samenvatten. Maar voor de aftiteling over het beeld rolde, werden we nog getrakteerd op een cliffhanger die een frisse start inluidde voor de serie. Hoewel, fris… De cliffhanger was een directe verwijzing naar de eerste aflevering van Once Upon A Time, de scène waarmee het allemaal begon!

Verloren zoon

Was het toen Emma die bezoek kreeg van haar verloren zoon Henry, inmiddels is Henry zelf volwassen wanneer er op de deur wordt geklopt. Wanneer hij opendoet, treft hij een jong meisje aan dat beweert zijn dochter te zijn. Dit is het begin van een nieuw avontuur!

Magie

Ondanks dat er een flinke sprong vooruit in de tijd wordt gemaakt, zitten er nog genoeg oude bekenden in het komende seizoen. In de trailer zien we onder anderen Regina, Rumplestiltskin en Hook voorbijkomen. Daarnaast zit het zevende seizoen weer vol met alles wat deze serie zo geliefd maakt: romantiek, actie, avontuur en magie!

Het zevende seizoen van Once Upon A Time begint in Amerika op 5 oktober bij ABC.