DJ Hardwell, volgens velen de beste ter wereld, ruilt de draaitafels tijdelijk in voor de televisie. Hardwell speelt een hoofdrol in de Spongebob Halloween Special op Nickelodeon!

Article continues after the ad

Hardwell stapt in de piratenlaarzen van het engste spook van de zeven zeeën: de Vliegende Hollander! Hoewel… Spongebob en Patrick vinden de bloeddorstige piraat voornamelijk erg grappig. Da’s behoorlijk tegen het zere houten been van de boze geest.

Stop-Motion

De bijzondere Halloween Special ziet er iets anders uit dan een normale aflevering. Spongebob, Patrick en de Vliegende Hollander komen tot leven via stop-motion! Voor de duidelijkheid: Hardwell spreekt de stem in van die groene druiloor!

Hardgil

Hardwell vond het erg leuk om de gemene spookpiraat in te spreken. De dj vond het een enorme eer om gevraagd te worden, als groot fan van Spongebob Squarepants. Zelf ziet hij wel enige gelijkenis tussen hemzelf en de Vliegende Hollander! ‘Hij is heel erg evil en druk; als ik op het podium sta kan ik ook behoorlijk schreeuwen.’

De Spongebob Halloween Special (De Legende van Boe-Kini Broek) wordt op zondag 29 oktober uitgezonden op Nickelodeon. Hardwell-fans zorgen dat ze om 16:30 uur klaar zitten!