WandaVision recensie

De eerste twee WandaVision-afleveringen op Disney+ (lees hier onze review) zadelden ons met een aantal zéér intrigerende mysteries op. Nu lijkt het erop dat we er nog eentje aan kunnen toevoegen! iemand verklapt nu de terugkeer van een oude bekende.

Article continues after the ad

Let op: spoilers volgen!

Die 'iemand' is niet zomaar iemand. Comicbookmovie.com stuitte op een tweet van acteur Rodri Martin. Hij - houd je vast - deed eerder de Spaanse nasynchronisatie voor Evan Peters X-Men-personage Peter Maximoff in de X-Men-films waar hij in verscheen. En deze Rodri zegt dat hij ook de Spaanse dub voor WandaVision deed. Huh? Hoe dan?!


Oud-FOX-personages naar de MCU

Dit betekent dat Evan Peters zo goed als zeker zijn opwachting maakt in WandaVision. Dit roept enorm veel vragen op. Deze versie van Quicksilver komt natuurlijk uit het FOX-universum, voordat Disney het bedrijf overnam. Hierdoor waren er op een gegeven moment twee Quicksilvers. Evan in de X-Men-films en Aaron Taylor-Johnson als Wanda's (inmiddels overleden) broer in Age of Ultron. Komt hij óók terug? Zoveel vragen...

Deadpool

Laatst maakte Marvel Studios bekend dat Deadpool 3 zich afspeelt binnen de MCU. Dus Ryan Reynolds' populaire superheld stapt over van het oude FOX-universum naar de Marvel Cinematic Universe. Hoe dat wordt uitgelegd? Misschien door de zogenoemde 'multiverse', wat zou verklaren waarom hij nog gewoon dezelfde persoon is, gespeeld door dezelfde acteur. Hij 'hopt' als het ware naar dít universum, misschien wel door Wanda's destructieve krachten? We zijn in ieder geval erg benieuwd hoe Evan Peters' overstap eruit gaat zien!

WandaVision is elke vrijdag te zien op Disney+.