Gregory en Karina, Temptation Island

Het huidige seizoen Temptation Island nadert zijn ontknoping en binnenkort weten we welke koppels de relatietest hebben gehaald en welke niet. Althans, we dachten dat we moesten wachten op de reünie, maar niets is minder waar.

Article continues after the ad

In een video met YouTuber Nick Eshuis vertelt Gregory namelijk al uitgebreid over hoe het nu tussen hem en Karina gaat.

Opbloeiende liefde

Kijkers van het bekende realityprogramma zien al weken dat de relatie tussen Gregory en Karina op losse schroeven staat. Karina lijkt namelijk niet alleen volledig klaar te zijn met haar liefje, maar ook voor de charmes te vallen van 'single' Daryl. Wat zeggen we: uit de geluidsfragmenten blijkt dat ze zowel de douche als het bed met elkaar gedeeld hebben. Toch leek het er even op dat Karina na de opnames weer terug is gekomen bij haar ex-liefje Greg. Of toch niet? 

Geen reünie

Nou, van een reünie is geen sprake, zo laat Greg nu weten.  "Soms vraag ik nog wel: hoe gaat het met je en wat vond je van de aflevering?" legt hij uit. Maar daar blijft het echter wel bij. "Goed gaat het niet, nee. Maar ik kan wel natuurlijk met haar praten. Ik heb de banden niet gelijk helemaal verbroken omdat ze me dit heeft geflikt." Hij wenst zijn ex dan ook het beste. "Ze is grappig en leuk. Ik ben niet voor niets 7,5 jaar met haar samen geweest."  

Bekijk hier de hele video met de ontboezemingen van Greg terug.


Derde in het spel

Of er dan wel een relatie in zit met 'zijn Temptation' Liyah? Nou, ook dat lijkt van de baan! Op social media ging het de afgelopen tijd los tussen haar en Gregory: zij leende na de opnames behoorlijk wat geld aan hem wat hij tot op de dag van vandaag nog niet heeft terugbetaald. Hoewel wij daar niet bij waren (en er dus geen oordeel over kunnen vellen), is één ding wel duidelijk: van liefde is totaal geen sprake meer! 

Temptation Island zie je iedere donderdag op Videoland.