Euh, was dit de bedoeling? Een hele bekende Marvel-actrice maakt op Instagram bekend dat ze terugkeert in Avengers: Endgame – ook al ging ze in Infinity War hartstikke dood!

Article continues after the ad

Actrice Karen Gillian speelt Nebula in de Guardians-films én in Avengers: Infinity War. Ze overleefde Thanos’ killer-vingerknip en we zagen in de Avengers: Endgame trailer (waar we nog steeds van moeten bijkomen) dat Nebula gewoon terugkeert. Nu maakt Gillian bekend dat de reshoots van Endgame erop zitten!
 

 

Hoe dan?

Een ander personage, dat helaas wél doodging in Infinity War, is erg close met Nebula en komt óók terug. Let wel even op: spoilers volgen! Het gaat om haar geadopteerde groene zus Gamora, waarvan we dachten dat ze toch écht dood bleef. Check deze post maar eens, van actrice Zoe Saldana – die overduidelijk óók meedeed met de reshoots.
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hair up! What goes on, must come off! Adios Gamora… for now at least! Ha @makeupbyvera7 @fxrtst @avengers @trolls

Een bericht gedeeld door Zoe Saldana (@zoesaldana) op

 

Geheimen

Oké, diep van binnen weet iedere Marvel-fan wel dat de ‘gesnapte’ helden gewoon terugkomen. Spider-Man krijgt tenslotte dit jaar nog een eigen film (Far From Home) die zich direct ná Endgame afspeelt (check ook de eerste moddervette trailer) en populaire helden als Doctor Strange en Black Panther krijgen ook vervolgfilms. Gamora kwam echter iets anders aan haar einde: papa Thanos gooide haar van een rots om de Soul Stone te krijgen. Hoe komt Gamora dan in hemelsnaam terug?
 

Flashback?

Of zou het dan toch gaan om een flashback-scène? Een droom? Who knows… Een Marvel-superfan komt daar iets eerder achter dan de rest van ons, maar daar heeft hij alle recht op. De terminaal zieke Alexander uit Amerika mag Avengers: Endgame al eerder zien!