Zoals elk jaar verpest óf verblijdt het AD je met de eerste afvallers van Expeditie Robinson. De krant scande sociale media af en kwam met een lijstje van vier afvallers. Doorlezen op eigen risico!

Article continues after the ad

Oké, we zetten eerst even onderstaande tweet neer zodat je niet meteen dikke spoilers voor je neus krijgt. Maak kennis met Kamp Onbekend:

    

Spoilers!

En nu snel door met de namen! Jaap van Zessen, sociale media-analist van het AD, kwam tot de conclusie dat deze BN'ers als eersten het eiland gaan verlaten. Laatste waarschuwing....

    

Afvallers

Famke Louise

Aww: vlogger, model én zangeres Famke Louise gaat de expeditie in ieder geval niet winnen. De opnames van Robinson vinden altijd ergens tussen half juni en half juli plaats. Wat blijkt? De VROOM-zangeres is op 21 juni weer in Nederland gespot. Ze liet een nieuwe tattoo zetten over een oude met daarop nog de naam van ex-liefje SnapKing.    

Tony Junior

DJ Tony Junior trad op 30 juni op in Nederland, bij openluchtfestival ParkCity Live. De realityster behoort dus vrijwel zeker tot één van de eerste afvallers. Alhoewel: keihard bewijs ontbreekt, aangezien insta-foto's van Tony's optreden offline zijn gehaald. 

Toine van Peperstraten

Ook voor voetbalverslaggever Toine van Peperstraten houdt het expeditie-avontuur al snel op. Als we het AD mogen geloven, was hij in ieder geval op 2 juli - misschien al eerder - terug in Nederland. We spotten Toine namelijk op een fotoshoot!    

Corry Konings

Zanglegende Corry Konings is veel dingen, maar ze is (nog) geen social media-influencer. Het was dan ook moeilijk om hints rond Corry op te vangen. Toch viel ze spreekwoordelijk door de mand door op te treden bij schalgerfestival Daar bij die molen in Olen. Er is nog wel een beetje hoop: het concert was op 6 juli dus Corry vliegt er waarschijnlijk niet als allereerste uit.