Star Trek is weer helemaal terug van weggeweest. Na het succes van Star Trek: Discovery zou er ook gewerkt worden aan een spin-off rondom keizerin Georgiou!

Trekkies hoeven zich de komende tijd niet te vervelen. Binnenkort gaat het tweede seizoen van Star Trek: Discovery van start op Netflix, Sir Patrick Stewart heeft getekend voor een nieuwe serie rondom Captain Picard en niemand minder dan Quentin Tarantino zou werken aan een speelfilm gebaseerd op de klassieke sciencefictionreeks. En volgens de laatste berichten is er ook spin-off van Star Trek: Discovery in de maak!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Section 31 🖖🏻🖖🏻🖖🏻 @startrekcbs

Een bericht gedeeld door Michelle Yeoh 楊紫瓊 (@michelleyeoh_official) op

 

Keizerin

Volgens Deadline is Michelle Yeoh gevraagd voor haar eigen soloserie. De actrice uit onder meer Crazy Rich Asians speelde in het vorige seizoen Starfleet-officier Philippa Georgiou én haar tegenhanger uit het Mirror Universe, keizerin Georgiou. Die laatste keert terug in het tweede seizoen van Star Trek: Discovery en zou ook centraal staan in de spin-off. CBS, de zender achter de nieuwste Star Trek-reeks, wilde niet reageren op de berichten.

Article continues after the ad

Het tweede seizoen van Star Trek: Discovery is vanaf januari te zien bij Netflix.